Organizatoare de birou din lemn și suporturi pentru telefoane

Organizatoarele de birou sunt un accesoriu perfect pentru spațiul de lucru. Realizate din lemn de nuc solid, aceste produse se remarcă atât funcțional, cât și estetic. Fiecare articol este lucrat manual și personalizat pentru a avea o notă unică pe care nu o vei găsi la produsele realizate în serie.

Specificații și caracteristici

Organizatoarele noastre de birou din lemn de nuc și suporturile pentru telefoane sunt complet personalizabile pentru a se potrivi nevoilor tale. Poți alege dintr-o varietate de dimensiuni, forme și stiluri și poți chiar să adaugi o gravură personalizată.

Produsele noastre pot fi finisate natural – cu ulei sau ceară de cea mai bună calitate, sau cu rășină epoxidică, care poate accentua frumusețea naturală a lemnului.

Cadouri corporate

Accesoriile pe care le realizăm pot fi un cadou corporate perfect pentru clienți sau angajați. Poți adăuga un logo sau un mesaj personalizat pe fiecare articol ce îl va diferenția cu siguranță de opțiunile tipice de cadouri corporate.

Organizatoarele de birou create de noi sunt și niște alternative eco-friendly, fiind realizate din lemn recuperat și reintrodus în procesul de producție. Acesta capătă, astfel, o nouă șansă. Orice mică imperfecțiune poate fi lăsată ca atare sau estompată cu rășină expoxidică, care va evidenția caracterul său unic. Alegerea unui astfel de obiect este o decizie sustenabilă ce cu siguranță va impresiona.

Solicită o ofertă personalizată