Mese premium de dining

Mesele de dining din lemn solid sunt o completare excelentă pentru orice design interior, oferind o notă de eleganță și frumusețe naturală.

Fie că dorești să amenajezi spațiul în care locuiești sau să creezi o atmosferă primitoare în biroul sau showroom-ul tău, mesele noastre din lemn pot face diferența.

Specificatii și caracteristici

Toate mesele de dining sunt fabricate din lemn masiv de calitate superioară, material ce trece testul timpului.

Există mai multe tipuri de lemn utilizate în mod obișnuit pentru mesele de dining, fiecare cu propriile caracteristici și cu o frumusețe unică: lemn de ulm, lemn de stejar, live edge, lemn de nuc, lemn de frasin.

Fiecare masă este făcută la comandă și poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor tale specifice.

Prețuri și comenzi

Prețurile noastre variază în funcție de dimensiunea și de opțiunile de personalizare alese. Scopul nostru este de a oferi o experiență personalizată și plăcută, si garantăm calitatea și execuția fiecărei mese de dining pe care o creăm.

Pentru a comanda, trebuie doar să completezi formularul nostru online sau să ne suni pentru a discuta nevoile și preferințele tale specifice.

Solicită o ofertă personalizată