Mese de cafea din lemn solid

Cauți o măsuță de cafea din lemn de calitate superioară, făcută la comandă, care să fie atât elegantă, cât și funcțională? Artizanii noștri confecționează manual mesele de cafea din lemn masiv precum ulm, stejar, nuc, frasin, cireș și multe altele.

Cum să o găsești pe cea potrivită pentru tine

Suntem specializați în crearea de mese de cafea din lemn, personalizate și construite pentru a rezista. Mesele noastre sunt confecționate din lemn masiv, ce trece testul timpului și le asigură durabilitate. Pentru a pune în valoare frumusețea naturală a lemnului, folosim rășini epoxidice, care accentuează fibrele și texturile sale unice.

Înțelegem că fiecare persoană are preferințe și nevoi diferite, motiv pentru care lucrăm personalizat. Dacă dorești un design anume, o dimensiune atipică sau un anumit tip de lemn, putem lucra cu tine pentru a crea o piesă unică.

Prețuri și comenzi

Oferim o serie de opțiuni de preț, în funcție de dimensiunea și opțiunile de personalizare selectate.

Ne străduim să oferim o experiență personalizată și plăcută clienților noștri și susținem calitatea și meșteșugul fiecărei mese pe care o creăm.

Transformă-ți spațiul cu un obiect adaptat nevoilor tale sau oferă un cadou inedit, care va face diferența.

Pentru a plasa o comandă, poți să completezi formularul nostru online sau să ne suni pentru a discuta despre nevoile și preferințele tale specifice.

Solicită o ofertă personalizată